18.2 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

FOTO: Două TIR-uri cuprinse de flăcări în Poiana Ilvei!

Un cap de TIR a fost cuprins de flăcări în urmă cu câteva momente la Poiana Ilvei. Flăcările s-au extins la un alt autocamion parcat în apropiere. Proprietarul a suferit un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital.

Un incendiu la un cap de TIR s-a petrecut cu puțin timp în urmă în localitatea Poiana Ilvei. Din primele informații, TIR-ul cuprins de flăcări era parcat, dar exista riscul de propagare la alte autocamioane parcate în apropiere.

Autocamionul de la care a izbucnit incendiul a ars în totalitate, iar flăcările s-au extins rapid la un alt cap de TIR parcat în apropiere, care a fost afectat în proporție de 40%.

Primii care au ajuns la fața locului și au asigurat intervenția au fost voluntarii de la SVSU Poiana Ilvei. Operațiunile de stingere au fost sprijinite de pompierii de la Secția Sîngeorz Băi. Acestora le-au venit în ajutor 2 Autospeciale cu Apă și Spumă și un Echipaj de Prim ajutor.

Proprietarul, un bărbat de aproximativ 40 de ani a suferit un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.