10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Happy Day, joi, la Casa Ema!

În luna mai Happy Day vine joi, pe data de 23! Cei de la Casa Ema v-au pregătit câteva surprize demne de luat în seamă! Nici măcar nu trebuie să vă deplasați: se poate plăti și on-line!

Joi, 23 mai, este Happy Day la Casa Ema: abonamentul la piscină pentru o bine-meritată porție de relaxare este la prețul de 169 de lei, iar abonamentul la sală pentru 30 de zile va fi doar 99 de lei!

Pe tot parcursul zilei intrarea la piscină este 17 lei și Limonada Senzație este 5 lei!

Se zice că în lunile care nu conțin litera „R” în denumire, se poate sta pe iarbă. Luna Mai este prima din an de acest fel: este luna în care înverzește natura, înfloresc toate cele care au de înflorit, iar soarele își face apariția mai des și stă mai mult.

Acestei combinații de culori vii și liniștitoare i se adaugă și albastrul de piscină!

Iar pentru a putea vizita piscina cât mai des, trebuie să profitați de ofertă!

Dacă nu ajungeți în timp util, să știți că abonamentul pentru piscină se poate achiziționa și on-line accesând linkul: https://shop.casaema.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.