12.3 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Parcare modernă gratuită într-o comună din județ

În timp ce unii se plâng că nu au bani și posibilități, primarul Paul Știr din Căianu Mic tace și face. Dacă Primăria Municipiului Bistrița nu a reușit încă să amenajeze o nouă parcare publică, tânărul primar este pe cale să inaugureze așa ceva.

Hotărât să schimbe imaginea comunei în care a fost ales, tânărul primar Paul Știr, s-a apucat de treabă și a dat drumul la o serie de lucrări aflate și în prezent în derulare.

În timp ce Primăria Bistrița are nevoie de vreme rea pentru a-și da seama de lucruri pe care nu le observă pe timp de soare, Primăria Căianu Mic tace și face! Comuna se pregătește să ia fața Bistriței cu o parcare publică cu acces gratuit.

Parcarea din centrul comunei Căianu Mic, va sta la dispoziția tuturor cetățenilor care au treabă în zona centrului. Aceasta dispune de 30 de locuri de parcare și a costat primăria 40.000 lei, bani proveniți din bugetul local al comunei.

„Parcarea publică cu acces gratuit, va deservi la nevoie toți cetățenii comunei noastre, Primăria Căianu Mic, Biserica Ortodoxă Căianu Mic, Grădinița cu Program Normal Căianu Mic, precum și alte situații care necesită un loc de parcare în zona centrală!”, scrie primarul Paul Știr pe pagina personală de Facebok.

Sursa foto: Facebook – Paul Știr

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: