22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

ATENȚIE cum parcați pe Colibiței! Se lasă cu amenzi!

Lucrările pe strada Colibiței sunt aproape de finalizare. Zona e redeschisă circulației și șoferii s-au bucurat de posibilitatea de a parca în zonă. Doar că de azi, nu mai au voie să parcheze cum vor! Se lasă cu amenzi!

Mai e puțin de lucru până când proiectul de modernizare al străzii Colibița este dus la finalizare.

Totuși, locatarii din zonă nu doar că au putut folosi strada, de săptămâni bune, dar au putut și să parcheze atât în zonele marcate cât și paralel cu calea ferată.

Doar că de azi, situația se schimbă!

S-au montat semnele stradale cu „Oprirea interzisă”, iar săptămâna viitoare se va hașura porțiunea de carosabil de lângă pista de bicicliști. Cei care vor fi prinși parcând în zonă vor fi amendați.

De asemenea, la intersecția Colibiței cu Andrei Mureșanu a fost montat un semafor ce va funcționa în același timp cu cel de la calea ferată. Astfel se va evita ca mașinile ce vin dinspre Colibiței să pătrundă în intersecție atunci când sunt aprinse lămpile roșii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: