9.3 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Casa Ema se apucă de primul restaurant de tip wellness din oraș. Cum va arăta:

Casa Ema continuă investițiile și prelungește centrul wellness din parc. Acesta va fi prelungit cu un corp de clădire ce va adăposti primul restaurant de tip wellness din oraș, dar și o zonă de cazare pentru sportivi și oameni de afaceri.

Lucrările la restaurant și unitatea de cazare au început chiar săptămâna aceasta, au anunțat cei de la Casa Ema pe pagina lor de Facebook: „De săptămâna asta încep zgomotele la Casa Ema. Se pune «vecinu’» cu bormașina pe treabă. Nu vor fi tot timpul cele mai plăcute, dar vă asigurăm că rezultatul va fi unul care să ne facă să uităm de neplăceri. Așa că ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri de pe acum”.

După cum scria Bistrițeanul.ro acum aproape un an, (detalii AICI) Casa Ema pregătește primul restaurant de tip wellness din Bistrița și o unitate de cazare dedicată oamenilor de afaceri, sportivilor și turiștilor.

Noul proiect costă peste 3,2 milioane de lei, mai bine de jumătate din sumă provenind din fonduri europene. Contractul a fost semnat în toamna anului trecut.

Noul corp de clădire, atașat celui deja existent va fi gata în 2021. Partea de relaxare va fi completată de noua zonă SPA salin, cu un bazin de apă sărată și un bazin de hidromasaj nou, dar și o saună umedă.

Piesa de rezistență va fi însă un restaurant de tip wellness, unde va prima mâncarea și alimentele sănătoase. La aceasta se adaugă și un spațiu de cazare cu 10 camere destinat turiștilor, sportivilor sau oamenilor de afaceri.

Foto: Casa Ema Facebook

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.