16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Un actor celebru i-a suflat soția unui fost candidat la Primăria Bistrița

Actorul Alexandru Papadopol tocmai ce a divorțat de soția sa, după mai bine de 10 ani de căsnicie. La scurt timp, acesta s-a afișat cu fosta soție a unui fost candidat la Primăria Bistrița. Să nu mai punem la socoteală faptul că actorul este elevul celui căruia i-a „suflat” soția.

Potrivit click.ro, Alexandru Papadopol are o nouă iubită. Este vorba despre Adriana, fosta soție a actorului bistrițean Adrian Titieni, cu care acesta are doi copii majori.

Această relație este cu atât mai dubioasă cu cât Adrian Titieni îi este profesor lui Papadopol, pregătindu-l pentru doctorat. Cei doi joacă împreună într-o piesă la Teatrul Godot.

Actorul Adrian Titieni este bistrițean, deținând o casă în municipiu. Acesta s-a mutat în urmă cu decenii bune în București. La alegerile din 2016, actorul s-a întors pentru scurt timp la Bistrița, unde a intenționat să candideze la Primăria Bistrița, pentru PNL.

După vreo două conferințe de presă care au fost un adevărat fiasco, PNL a renunțat la Titieni, care a renunțat la politică și s-a reîntors la teatru.

Foto: huff.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: