17.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

A murit copilul care s-a prăbușit de la etajul al doilea al școlii unde învăța

Copilul de 13 ani care în urmă cu o săptămână s-a prăbușit de la etajul al doilea al școlii unde învăța a murit în această dimineață. Acesta era internat într-o clinică clujeană, unde a fost transportat cu un elicopter SMURD chiar în ziua în care a avut loc incidentul.

Incidentul s-a produs în urmă cu o săptămână, la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Năsăud. Un elev de 13 ani s-a prăbușit de la etajul al doilea al școlii, printre balustrade, în timpul unei pauze. Mai multe despre acest incident puteți citi AICI.

Chiar în ziua în care a avut loc incidentul, copilul a fost transportat cu un elicopter SMURD la o clinică din Cluj-Napoca. Starea sa era deosebit de gravă, fiind supus unei intervenții chirurgicale la câteva ore după ce a ajuns în Cluj-Napoca.

În această dimineață, copilul a decedat.

UPDATE:

Potrivit directorului adjunct al DGASPC Crina Andreica, starea copilului era gravă încă de după operația la cap la care a fost supus. Acesta era menținut în viață încă de atunci cu ajutorul aparatelor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.