15.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Pleacă unii, vin alții?! Ce bistrițean este „în cărți” pentru un posibil nou Guvern ?

În urma moțiunii de cenzură de ieri, doi bistrițeni s-au trezit peste noapte fără ministere. Culmea, în cărți pentru un nou posibil Guvern este un alt bistrițean, de data aceasta din alt partid.

După căderea Guvernului votată ieri, astăzi, Klaus Iohannis așteaptă partidele la consultări. Rareș Bogdan, care va face parte din delegația PNL, a făcut publice aseară, la postul România TV câteva dintre numele vehiculate pentru cele 15 ministere. Printre ele se numără și bistrițeanul Robert Sighiartău.

”Avem câte 3-4 propuneri pentru fiecare minister. Vom avea 15 ministere în guvernul Orban. Robert Sighiartău e un om extrem de valoros. A demonstrat ca secretar general al PNL, e un excelent manager, are, la 33 de ani, 3 copii și soția care s-a mutat din Leeds în România, care este un om extrem de bogat. Familia lui este una dintre cele mai bogate din Bistrița, nu are nevoie să facă nicio șmecherie. E un om excepțional pe vreo 4 ministere, dar nu cred că vrea la Interne”, a declarat Rareș Bogdan.

Robert Sighiartău ar fi vehiculat tocmai la ministerul condus până acum de un alt bistrițean. Este vorba despre Ministerul Dezvoltării, condus de Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.