9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

VIDEO – VIIȘOARA: De bucurie că le-au intrat alocațiile, au băut și l-au bătut pe un vecin

Doi prieteni, de la blocurile sociale din Viișoara, au băut aseară. „De bucurie că le-au intrat alocațiile”, după cum spun cei din zonă. Apoi au avut chef de scandal. L-au găsit pe un vecin și l-au bătut de a ajuns la spital.

Intervenție nocturnă a Echipajului de Prim Ajutor din cadrul SMURD și a unui echipaj de Poliție, aseară, în Viișoara.

Conform martorilor, doi prieteni au băut împreună, după ce unul dintre ei „s-a scăpat la bani”, deoarece ar fi primit alocația.

De la prea multă băutură, le-a venit cheful de scandal. Și au găsit în fața scării pe un vecin, tot un tinerel, care ar fi fost preocupat cu inhalatul din pungă.

Întâlnirea lor s-a lăsat cu bătăi, astfel că cel agresat a ajuns la spital.

„Echipajul de Prim Ajutor a preluat un tânăr de 19 ani, conștient, cu plagă la nivelul feței, rezultată afirmativ în urma unei agresiuni. A fost transportat la UPU SMURD”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al ISU BN, Marius Rus.

Ajuns la UPU, medicii au decis că nu e nevoie de internare.

„Tânărul a ajuns la UPU cu o plagă superficială în zona geniană stânga (zona feței). A primit tratament de specialitate și a fost externat la domiciliu”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județen Bistrița, Camelia Strungari.

Totuși, Andrei- victima- a decis să nu depună plângere.

„Un echipaj al Poliției a intervenit aseară, în jurul orei 22:00, pe strada Speranței din Viișoara, unde un tânăr de 19 ani, în timp ce se deplasa spre casă, a fost lovit de un tânăr de 17 ani și de unul de 22 de ani. Nu a depus plângere împotriva celor doi,” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Localnicii spun că atunci când e zi de „salariu sau alocații”, întotdeauna în zonă se lasă cu băute și bătăi. Mai mult, s-ar părea că agresorul de 22 de ani ar fi fost chiar închis, fiind eliberat de curând.

În video se vede cum acesta se plimbă, fumând o țigară, în timp ce paramedicii se ocupă de victimă. Apoi se așează pe capota mașinii de poliție, ca apoi să se rezeme flegmatic și să îi „explice” polițistului cum „au stat lucrurile”.

[arve url=”https://youtu.be/pujdK9SUz0Q” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.