22 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Năsăudeanul care a câștigat la loto 3,7 milioane de euro și-a ridicat premiul. A aflat întâmplător că a câștigat!

Năsăudeanul care a câștigat unul dintre cele mai mari premii din istoria Loteriei Române și-a ridicat premiul. Acesta spune că a aflat întâmplător că a câștigat și că nu este un jucător de loto înrăit.

Câștigătorul marelui premiu la Joker a mers ieri la Loteria Română pentru a-și ridica banii. Potrivit Digi24, bărbatul ar fi aflat din întâmplare, după trei săptămâni, că a câștigat 3,7 milioane de euro, al doilea cel mai mare premiu ca valoare din istoria jocului Joker.

Norocosul are 45 de ani și este din Năsăud. Acesta a jucat un bilet la Joker cu patru numere alese la întâmplare, alături de 7 și 9, numerele pe care „pariază” de fiecare dată.

Deși a câștigat în data de 27 octombrie, năsăudeanul ar fi aflat că este câștigătorul abia trei săptămâni mai târziu, când a mers din nou la o agenție loto pentru a cumpăra un alt bilet.

Câștigătorul spune că este pentru prima dată când câștigă la loto și că nu se consideră un jucător fidel. Acesta joacă ori de câte ori are ocazia și se simte inspirat.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: