15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

VIDEO: Românii, îndemnați de sute de personalități să iasă la vot! În diaspora deja s-au deschis secțiile:

Duminică are loc al doilea tur de scrutin. În diaspora deja s-au deschis secțiile de votare. Mii de români de peste granițele țării și-au exprimat opțiunea. Sute de personalități au încercat să mobilizeze lumea să iasă la vot.

În urma voturilor exprimate în 17 noiembrie, românii au trimis în turul II, pentru alegerile prezidențiale, pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Astfel, duminică, 24 noiembrie se va alege președintele României pentru următorii 5 ani.

Mai mult ca înainte de primul tur al alegerilor, sute de personalități: de la vedete, profesori, oameni cu funcții publice, patroni, dar și oameni simpli, și-au exprimat în mediul online opțiunea și au îndemnat oamenii să iasă la vot.

Viral a devenit și un video în care se explică EXACT care este rolul președintelui, insistându-se asupra faptului că acesta este IMAGINEA țării peste granițe.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=HdaG6tSFKeg” /]

La fel ca la primul tur, diaspora are la dispoziție 3 zile pentru a vota. De azi-noapte s-au deschis secțiile, și în primele ore, aproape 200 de români au trecut pe la urne.

Prin corespondență, pentru al doilea tur de scrutin, au votat 17.503 români.

Românii din țară își vor putea exprima opțiunea pentru președintele țării duminică, 24 noiembrie, între orele 07:00 – 21:00.

La fel ca și în primul tur, secțiile de votare au rămas aceleași, în județ fiind vorba de 313 secții, din care 83 în mediul urban și 230 în mediul rural.

Numărul alegătorilor la data de 22.10.2019, potrivit operațiunilor curente efectuate la nivelul primăriilor în Registrul electoral și a datelor furnizate de către Autoritatea Electorală Permanentă este de 261.689 alegători înscriși în listele electorale permanente și 245.818 alegători posesori de cărți de identitate.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: