10.3 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Adolescentul ce a dat foc la casă, azi noapte, reținut!

Un incendiu a izbucnit azi noapte la o casă de tip familial din municipiu. Pompierii au tras concluzia că focul  fost pus intenționat. Adolescentul vinovat a fost reținut și urmează să ajungă în fața instanței.

Un incendiu a izbucnit azi – noapte, la o casă de tip familial din municipiu. Cei nouă copii de acolo, și îngrijitorul, au fost evacuați în siguranță și relocați.

Mai multe despre eveniment puteți reciti AICI:

Incendiu la o casă de tip familial din Bistrița. Nouă copii au fost evacuați de urgență

Patru copii au ajuns la spital, însă trei dintre aceștia au fost externați rapid. Concluzia pompierilor a fost că focul a fost pus intenționat.

Incendiul de azi noapte ar fi pornit de la un foc aprins intenționat

Ipoteza pompierilor a fost confirmată. Vinovat de producerea incendiului a fost găsit un tânăr de 17 ani. Acesta a fost reținut și urmează să ajungă în fața instanței.

„Un tânăr de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de producerea unui incendiu. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de distrugere, constituit ca urmare a incendiului produs azi-noapte, într-o casă de tip familial, din Bistrița. Din investigațiile efectuate până în prezent, a fost depistat principalul bănuit, în cauză fiind vorba de un tânăr de 17 ani. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: