8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

VIDEO: S-a votat! Șase noi cetățeni de onoare ai județului! Doi dintre ei au primit voturi mai puține:

Au fost șase propuneri de cetățeni de onoare ai județului. Consilierii județeni i-au votat pe toți. Chiar dacă în dreptul a doi dintre ei au fost unele discuții. Cu voturi mai puține au trecut și ei pe lista celor ce vor fi onorați. Pentru merite deosebite și cinste adusă județului.

Pe masa consilierilor județeni au fost astăzi șase proiecte supuse la vot. Acestea se refereau la șase propuneri pentru cetățeni de onoare ai județului.

Lista cu cei șase, dar și primele semne de întrebare, cu privire la una dintre propuneri, puteți reciti AICI:

VIDEO – Scandal din cauza unei propuneri din cele 6 pentru titlul de ”Cetățean de onoare al județului”

Azi, Bistrițeanul.ro a atras atenția asupra altui nume propus pentru a primi această distincție.

EDITORIAL: Nu votați și unde să-i puneți statuia lui Mircea Gelu Buta?!

În cadrul ședinței de Consiliu Județean, patru propuneri au trecut cu 30 de voturi pentru.

La propunerea venită în dreptul lui Mircea Gelu Buta, un consilier PNL a avut o intervenție, care l-a costat pe cel propus 3 abțineri, primind doar 27 de voturi pentru. Nici propunerea lui Ioan Scurtu, patronul Dimex, nu a primit 100% din voturi.

Intervenția liberalului și câte voturi a primit patronul Dimex, în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/_vNmYccwWdM” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.