13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Reabilitarea termică a patru blocuri, în impas!

Municipalitatea a lansat un program de reabilitare a zeci de blocuri din municipiu. Unele lucrări au fost recepționate, altele sunt în curs de derulare, iar altele… în impas. Este vorba de patru blocuri pentru care nu s-a prezentat nimeni interesat să le reabiliteze. Consilierii locali au de luat o decizie, joi:

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de joi, există un punct ce prevede modificări la un proiect. E vorba de reabilitarea termică a blocurilor din municipiu, program derulat în ultimii ani pe axa POR 2014 – 2020.

Conform documentației puse le dispoziția consilierilor, pentru patru blocuri nu s-a depus nicio ofertă.

E vorba de Andrei Mureșanu bl 6 – 41 apartamente, Calea Moldovei nr. 12 – 118 apartamente, Emil Gârleanu nr. 19 – 30 apartamente și Avram Iancu nr. 4 – 48 apartamente.

Termenul de execuție pentru fiecare din aceste blocuri este de 6 luni de zile. Dar banii nu par să-i mulțumească pe constructori, așa că s-a cerut suplimentarea bugetului aferent.

Astfel, în loc de 3.743.558,92 lei, consilierii vor avea de aprobat, sau nu, suma de 4.534.120,27 lei. Sumele nu includ TVA.

 

FOTO- Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: