12.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

AȚI VĂZUT-O??? Copila a plecat ieri de acasă și nu s-a mai întors

O copiluță de 14 ani din Sînmihaiu de Câmpie a plecat ieri de acasă. Cum nu a anunțat unde merge și nici nu s-a mai întors, părinții au anunțat poliția. Oamenii legii o caută și vă cer și vouă ajutorul.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția unei copile de 14 ani, din Lechința. Aceasta a plecat ieri de acasă și nu s-a mai întors. Oamenii legii solicită ajutorul tuturor cetățenilor.

„Polițiștii de la Investigații Criminale și cei ai Secției 3 Poliție Rurală Lechința caută o tânără care a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Astăzi, în jurul orelor 15:10 polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați despre faptul că numita Moldovan Anuța în vârstă de 14 ani, ar fi plecat de la locuința părinților, din comuna Sînmihaiu de Câmpie și nu a mai revenit până în acest moment. Aceasta ar fi plecat în ziua de 15 decembrie a.c., în jurul orelor 11:00, fără a spune unde merge.”, transmit reprezentanții IPJ BN.

                                                                Semnalmente:

  •  1,55-1,60 m înălțime
  • aproximativ 50 kg
  • ten măsliniu
  • păr șaten închis, lung
  • ochi căprui.

La momentul dispariției purta:

  • pantaloni tip blugi de culoare albastră
  • bluză de culoare deschisă
  • ghete de culoare neagră
  • geacă de culoare bleumarin cu glugă și blană.
    Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.