12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: Camionetă lovită de tren în Sărățel, noaptea trecută

Un accident feroviar a avut loc noaptea trecută, în Sărățel. O camionetă a fost acroșată de tren și aruncată câțiva metri într-o poartă. Șoferul nu ar fi văzut semaforul.

Un accident feroviar s-a petrecut noapte trecută, în jurul orei 02:30, în Sărățel.

O camionetă a fost lovită de tren, pe DN 15A, la trecerea la nivel cu calea ferată.

Totul s-ar fi petrecut din cauza oboselii, potrivit șoferului vinovat de producerea accidentului, care venea din Bulgaria și trebuia să ajungă la Leoni pentru a lăsa marfa încărcată în mașină.

Șoferul spune că nu a văzut semaforul de la nivel cu calea ferată, iar în momentul în care a trecut peste linie, camioneta a fost acroșată de tren din partea din spate și aruncată câțiva metri într-o poartă.

Din fericire nu au existat victime. Totul s-a soldat doar cu pagube materiale, iar trenul și-a reluat drumul.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: