14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO – TRAUMATIZANT: Gravidă în luna a 8-a, a plonjat cu mașina în râu

S-a întâmplat la ieșire din Ilva Mică, în această dimineață. Două mașini au părăsit carosabilul și s-au răsturnat. Printre cele 5 victime s-a aflat și o femeie gravidă în luna a 8-a.

Un accident a avut loc în această dimineață la ieșirea din localitatea Ilva Mică.

S-ar părea că în evenimentul rutier au fost implicate două mașini care au părăsit partea carosabilă și au ajuns, una în râu și una în șanțul de pe marginea șoselei.

În autoturisme se aflau cinci persoane, care au reușit să iasă singure, până la sosirea echipajelor de intervenție.

La locul incidentului au fost alocate trei ambulanțe și un echipaj TIM din cadrul SMURD.

De la accidentul de la Ilva Mică, echipajul medical B2 SAJ a preluat o singură victimă, femeie de 32 ani, gravidă în luna a 8-a, cu traumatism toracic, conștientă. A fost stabilizată și va fi transportată la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate. Celelalte victime refuză transportul la spital”, transmit reprezentanții SAJ BN.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului!

UPDATE

Conform primelor date, la intrare în localitatea Ilva Mică, un bărbat de 35 de ani, care conducea un autoturism pe direcția Sîngeorz-Băi spre Năsăud, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afară părții carosabile și a ajuns în albia râului. În urma accidentului, o pasageră a fost rănită, fiind transportată la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetarile polițiștii din Sîngeorz-Băi. În cea de-a două mașină nu au existat victime”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?