-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

A furat curent și a scos fete la produs. Aventurile din Constanța ale unui bistrițean îl trimit ani buni după gratii

Un bărbat de 50 de ani din Bistrița își va petrece următorii 8 ani după gratii. Acesta a fost judecat pentru furt de energie electrică, constituirea de grup infracțional organizat și proxenetism.

Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, vizat fiind un bistrițean. Bărbatul are 50 de ani, este din Bistrița și a fost condamnat la 8 ani și o lună închisoare.

A fost judecat pentru furt de energie electrică, executarea sau folosirea de instalații clandestine. De asemenea, a fost judecat și pentru constituirea unui grup infracțional organizat și proxenetism.

Bărbatul a fost încarcerat deja, urmând să-și ispășească pedeapsa în Penitenciarul Bistrița.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...