-9.3 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

A găsit un portofel cu bani și l-a dus la poliție! Acum se caută proprietarul:

Săptămâna trecută, în fața cinematografului Dacia din Bistrița, a fost găsit un portofel cu bani de către o doamnă din Șieu Măgheruș. Polițiștii caută proprietarul pentru returnarea portofelului.

În portofelul găsit pe stradă se afla suma de aproximativ 400 de lei, fără documente. Polițiștii bistrițeni au efectuat verificări, însă până la această dată nu a fost revendicat persoanei în cauză.

„Miercuri, 9 februarie a.c., doamna Teodora din Șieu Magheruș a găsit un portofel, în zona cinematografului Dacia din Bistrița, pe care l-a adus la Poliției pentru a fi restituit proprietarului.

În portofel se afla suma de aproximativ 400 de lei, fără alte documente. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au efectuat verificări, însă până la această dată, nu a fost revendicat de către nicio persoană.

Dacă aveți informații care să conducă la proprietarul sumei de bani, vă rugăm să ne dați o mână de ajutor. Pentru a putea fi siguri că este păgubitul, avem nevoie de câteva detalii din partea lui (descrierea portofelului, suma exactă). Vă mulțumim!”, transmite IPJ BN.

Persoană de contact inspector principal de poliție Sîrb Crina, telefon 0758237605.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...