12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

A venit iarna-n județ! Numerele de telefon la care puteți suna dacă întâmpinați probleme în trafic:

Ninge în tot județul, de azi-noapte. S-a acționat deja cu antiderapant în mai multe zone. Autoritățile au pus la dispoziție și numere de telefon la care cetățenii care întâmpină probleme în trafic, pot suna.

A sosit iarna și în județul nostru, și nu doar pe creste!

De azi-noapte ninge în tot județul, astfel că și carosabilul a trebuit curățat. Conform CNAIR, DRDP Cluj, prin SDN Bistrița Năsăud a acționat cu 21 de utilaje și s-au răspândit 99 tone material antiderapant pe DN17, DN17C, DN17D, DN15A.

În aceste momente nu sunt semnalate probleme în trafic, dar autoritățile județene au pus la dispoziție o listă cu numere de telefon la care se poate suna în caz că se întâmpină dificultăți.

Pe drumurile naționale și județene se circulă în condiții de iarnă și nu au fost raportate blocaje sau restricții de circulație. Se acționează cu materiale antiderapante, iar polițiștii de la Serviciul Rutier din tot județul monitorizează circulația și acționează la nevoie. Cetățenii care au probleme în trafic, din cauza stării drumurilor cauzate de fenomene meteo (gheață, polei, zăpadă), pot semnala acestea la următoarele numere de telefon:

• pentru drumuri naționale: tel. 0263233615, 0263266620 – Dispecerat Secția de Drumuri Naționale Bistrița-Năsăud;
• pentru drumurile județene: tel. 0743064482 – ing. Gabriel Pop, Șef Serviciu Drumuri din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud;
• pentru drumurile comunale se va lua legătura cu personalul din cadrul primăriilor;
• Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița al județului Bistrița-Năsăud: tel. 0263239404;
• Inspectoratul de Poliție județean Bistrița – Năsăud: tel. 0263203005;
În situații de urgență se va apela numărul unic pentru apeluri de urgență 112” transmite Instituția prefectului Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?