25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

ADI Deșeuri BN: Miercuri 22 iunie, în Bistrița, se colectează pubela galbenă!

Miercuri 22 iunie, în Bistrița, se colectează pubela galbenă – anunță ADI Deșeuri BN. „Vă rugăm să nu amestecați deșeurile reciclabile din hârtie / carton și din sticlă cu fracția de plastic / metal!”, transmit inspectorii ADI Deșeuri.

Conform noului Calendar de Colectare a deșeurilor din județul nostru, în ziua de miercuri din a 3-a săptămână din lună este programată colectarea deșeurilor reciclabile din plastic / metal, adică pubela galbenă.

Mai multe informații despre noul program de colectare a deșeurilor puteți afla accesând www.adideseuribn.ro, secțiunea Calendar Colectare sau la Dispecerat Supercom – 0263.944.

Cetățenii care dețin cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, care nu încap în pubela galbenă sunt rugați să depună excesul de deșeuri reciclabile în saci transparenți, lângă pubela galbenă.

Acești saci cu deșeuri din plastic/metal vor fi ridicați de Supercom odată cu pubela galbenă.

Vă rugăm să nu amestecați deșeurile reciclabile din hârtie / carton și din sticlă cu fracția de plastic / metal! Mai ales că că există date separate pentru ridicarea fiecărui tip de deșeuri reciclabile.

De asemenea, vă rugăm să nu mai depuneți în pubela galbenă deșeuri reziduale (precum deșeuri alimentare, șervețele folosite, pampersuri, cenușă, pământ rezutat din măturatul curților, etc), deșeuri vegetale, deșeuri textile, sau deșeuri provenite din construcții.

Efortul de a colecta deșeurile reciclabile pe fracții separate este important pentru a crește gradul de valorificare și reciclare al acestora.

Din aceste motive vă rugăm să fiți responsabili prin respectarea inscripționărilor de pe recipienții de colectare a deșeurilor.

Totodată, vă rugăm să nu mai amestecați deșeurile reciclabile între ele”, au mai subliniat cei de la ADI Deșeuri. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...