20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

BISTRIȚA: Program colectare deșeuri reciclabile în APRILIE 2023

În luna APRILIE 2023, programul de colectare a deșeurilor reciclabile în Bistrița și localitățile componente începe din data de 5 aprilie, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reciclabile este următorul:

  • 05 aprilie – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
  • 12 aprilie – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
  • 19 aprilie – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

În Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – rămâne NESCHIMBAT. Excepție fac zonele în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a
pubelei negre este ziua de SÂMBĂTĂ.

ATENȚIE! Vă rugăm să NU mai depuneți deșeurile reciclabile la platformele de colectare cu containere semi-îngropate din zonele de case, având în vedere programul de colectare de la poarta casei pe toate tipurile de deșeuri. Aceste platforme de colectare din zonele de case NU MAI SUNT DESERVITE de Supercom.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recicpienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte.

Vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Calendarul de colectare a deșeurilor pentru anul 2023, pentru fiecare localitate din județ, se poate consulta accesând site-ul www.adideseuribn.ro. Programul este disponibil și la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: