1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Programul de colectare a deșeurilor reciclabile în IULIE 2023, pentru Bistrița și localitățile componente

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud a transmis care este programul de colectare a deșeurilor reciclabile în luna IULIE 2023 – pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente!

Pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reciclabile în luna IULIE este următorul:

  • 05 IULIE – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
  • 12 IULIE – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
  • 19 IULIE – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

În municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – rămâne NESCHIMBAT. Excepție fac zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri.

Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de SÂMBĂTĂ.

ATENȚIE! Vă rugăm să NU MAI DEPUNEȚI deșeurile reciclabile la platformele de colectare cu containere semi-îngropate DIN ZONELE DE CASE!

Colectăm de la poarta casei toate tipurile de deșeuri generate în gospodărie.

Aceste platforme de colectare din zonele de case NU MAI SUNT DESERVITE de operatorul de salubritate Supercom.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recicpienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte.

Vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor pentru fiecare localitate din județ, accesând site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.