6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

ADI Deșeuri: Miercuri, 10 august 2022, se colectează deșeurile din sticlă în Bistrița și localitățile componente

Miercuri, 10 august 2022, se colectează deșeurile din sticlă (sacul verde) în Bistrița și localitățile componente, anunță ADI Deșeuri. 

În a doua săptămână din lună, în ziua de miercuri, se colectează deșeurile reciclabile din sticlă, conform noului program de colectare a deșeurilor reciclabile.

Programul de colectare a sacului verde va începe de la ora 8.00. În acest fel, cetățenii vor avea timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei.

Având în vedere că programul de colectare începe mai târziu, este posibil ca, pe anumite trasee, mașina de colectare să ajungă cu întârziere.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți.

Operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți.

Este important să utilizați recipienți de colectare transparenți, pentru ca angajații Supercom să poată vedea tipul de deșeu depus în sacii suplimentari.

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare.

Totodată, vă rugăm să respectați programul de colectare! NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru.

Miercuri 10 august se va colecta STRICT sacul verde, pentru a evita suspiciunea de amestecare a deșeurilor la colectare”, a mai transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ poate fi consultat pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...