14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Adi Despot şi Vița de Vie, în premieră, duminică, la Soho Music Hall!

Adi Despot și Vița de Vie aduc, duminică seara, la Bistrița, muzica lor inconfundabilă – un amestec unic de emoție și energie. De la ora 20:00 se anunță un show incendiar, așa că nu ratați ocazia să vă bucurați de un eveniment de neuitat, alături de prieteni și muzică de calitate!

Soho Music Hall v-a pregătit și pentru acest weekend un eveniment imposibil de ratat: o întâlnire, în premieră, cu Adi Despot şi Vița de Vie.

VIȚA DE VIE live

17.03.2024, ora 20:00

Vița de Vie este cea mai cunoscută şi îndrăgită formație de rock alternativ din România. A fost înființată în 1996 și până în prezent are 10 albume lansate.

Caracterizată de un amestec unic de profesionalism, sinceritate, emoție ṣi energie, Vița de Vie este cea mai premiată formație românească, fiind răsplătită de-a lungul carierei cu numerose premii din partea industriei de specialitate.

Show-urile incendiare, producția meticulos gândită şi atenția la detaliu fac din Vița de Vie cel mai bun produs românesc de profil de după 1990„, spun organizatorii.

Bilete găsiți aici – https://www.ambilet.ro/…/vita-de-vie-soho-music-hall…/, dar se pot achiziționa şi la intrare, în seara evenimentului!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?