11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

ADMIRABIL! Tășuleasa Social a strâns fonduri pentru amenajarea a 80 de kilometri din Via Transilvanica la Chicago

Tășuleasa Social a reușit să strângă fondurile necesare pentru amenajarea a 80 de kilometri din Via Transilvanica, într-o singură zi. S-a întâmplat chiar în ajun de Moș Nicolae, tocmai la Chicago.

Asociația Tășuleasa Social, prin Alin Ușeriu, a fost prezentă în ajun de Moș Nicolae tocmai în SUA, la Chicago. Evenimentul de strângere de fonduri organizat de Romanian United Fund a adunat peste 300 de români și americani.

Într-o singură zi s-au adunat fondurile necesare amenajării a 80 de kilometri din traseul de drumeții Via Transilvanica:

„S-au strâns peste 80 kilometri până la terminarea evenimentului, și încă mai donează români din toate colțurile Statelor Unite. Ne vom întoarce acasă cu multă încredere că Via Transilvanica a unit oameni, din nou, conștienți că în 2020 vom avea foarte mult de lucru și cu o mare responsabilitate ca noii noștri parteneri să vadă cât mai repede realizată bucata de traseu pentru care au donat”, se arată pe pagina de Facebook a Via Transilvanica.

Până în acest moment, Tășuleasa Social a reușit să finalizeze de amenajat mai bine de jumătate din traseu, mai exact 532 de kilometri din 1.000.

Foto: Via Transilvanica 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...