13 C
Bistrița
marți, iunie 15, 2021

ADMIRABIL! Tășuleasa Social a strâns fonduri pentru amenajarea a 80 de kilometri din Via Transilvanica la Chicago

Tășuleasa Social a reușit să strângă fondurile necesare pentru amenajarea a 80 de kilometri din Via Transilvanica, într-o singură zi. S-a întâmplat chiar în ajun de Moș Nicolae, tocmai la Chicago.

Asociația Tășuleasa Social, prin Alin Ușeriu, a fost prezentă în ajun de Moș Nicolae tocmai în SUA, la Chicago. Evenimentul de strângere de fonduri organizat de Romanian United Fund a adunat peste 300 de români și americani.

Într-o singură zi s-au adunat fondurile necesare amenajării a 80 de kilometri din traseul de drumeții Via Transilvanica:

„S-au strâns peste 80 kilometri până la terminarea evenimentului, și încă mai donează români din toate colțurile Statelor Unite. Ne vom întoarce acasă cu multă încredere că Via Transilvanica a unit oameni, din nou, conștienți că în 2020 vom avea foarte mult de lucru și cu o mare responsabilitate ca noii noștri parteneri să vadă cât mai repede realizată bucata de traseu pentru care au donat”, se arată pe pagina de Facebook a Via Transilvanica.

Până în acest moment, Tășuleasa Social a reușit să finalizeze de amenajat mai bine de jumătate din traseu, mai exact 532 de kilometri din 1.000.

Foto: Via Transilvanica 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...

VIDEO: VirtualMenu.ro – Meniu virtual pentru restaurante și cafenele – ideea genială și utilă a unor tineri bistrițeni

Un meniu virtual, pe care clientul oricărui restaurant sau cafenele îl poate accesa oricând scanând un...