12.2 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

ADMIRABIL! Tășuleasa Social a strâns fonduri pentru amenajarea a 80 de kilometri din Via Transilvanica la Chicago

Tășuleasa Social a reușit să strângă fondurile necesare pentru amenajarea a 80 de kilometri din Via Transilvanica, într-o singură zi. S-a întâmplat chiar în ajun de Moș Nicolae, tocmai la Chicago.

Asociația Tășuleasa Social, prin Alin Ușeriu, a fost prezentă în ajun de Moș Nicolae tocmai în SUA, la Chicago. Evenimentul de strângere de fonduri organizat de Romanian United Fund a adunat peste 300 de români și americani.

Într-o singură zi s-au adunat fondurile necesare amenajării a 80 de kilometri din traseul de drumeții Via Transilvanica:

„S-au strâns peste 80 kilometri până la terminarea evenimentului, și încă mai donează români din toate colțurile Statelor Unite. Ne vom întoarce acasă cu multă încredere că Via Transilvanica a unit oameni, din nou, conștienți că în 2020 vom avea foarte mult de lucru și cu o mare responsabilitate ca noii noștri parteneri să vadă cât mai repede realizată bucata de traseu pentru care au donat”, se arată pe pagina de Facebook a Via Transilvanica.

Până în acest moment, Tășuleasa Social a reușit să finalizeze de amenajat mai bine de jumătate din traseu, mai exact 532 de kilometri din 1.000.

Foto: Via Transilvanica 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...