-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Ai lucruri în casă, în stare bună, pe care nu le mai folosești? Donează-le pentru Târgul Caritabil și oferă-i Alessiei o șansă la viață:

Mobilizare impresionantă a mămicilor din întreaga țară, și nu numai, pentru a ajuta copiii care suferă de SMA 1. În weekend-ul 15 – 16 august se va organiza și la Bistrița un târg caritabil pentru o prințesă de un an și trei luni. DONEAZĂ lucrurile bune pe care nu le mai folosești. AFLĂ detalii despre cum te poți implica și chiar câștiga:

Numărul cazurilor de copii diagnosticați cu SMA 1 e tot mai mare. Mămicile, și nu numai, s-au organizat în asociații care strâng bani pentru a oferi tratamente acestor micuți.

SMA1 înseamnă degradarea progresivă a musculaturii întregului corp, inclusiv musculatura sistemului respirator, ceea ce conduce inevitabil la deces prin stop cardiac.

Tratamentul care oprește evoluția bolii se numește Zolgensma și este cel mai scump medicament din lume, costă 2.1 milioane dolari.

Asociația pentru micuțul Noel strânge acum bani pentru a-i oferi o șansă la viață Alessiei.

Alessia Lăcrămioara Curcă, o prințesa de doar un anișor și 3 luni, duce pe umeri acest diagnostic cumplit de SMA1 (Amiotrofie Spinală Musculară de tip 1). Mai multe detalii despre Alessia și cazul său puteți afla urmărind pagina de Facebook.

CUM poți lua parte la salvarea vieții micuței Alessia

Există TREI modalități prin care te poți implica:

1. DONEAZĂ!

Dacă ai acasă lucruri pe care nu le mai folosești, deși sunt în stare bună, doneaază-le! Haine, jucării, diferite obiecte, electronice, electrocasnice, etc. Du-le la Casa Olarului, pe Pietonalul Liviu Rebreanu nr 20.

Zile de colectare :

LUNI – MIERCURI – VINERI între orele 9-11

MARTI – JOI între orele 17 – 19

Până în 10 august, data limită!

2. CUMPĂRĂ!

În 15 și 16 august, la Bistrița va avea loc Târgul Caritabil! Mergi și cumpără lucrurile donate de alții. Prețurile sunt la… aprecierea ta, a celui care cumpără. Mai mult, în zilele de târg se vor pune „la bătaie” 100 de bilete la tombolă.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Poți cumpăra un bilet sau mai multe. Iar biletele intră la extragere, pentru premiile SUBSTANȚIALE puse la bătaie: o rochie de mireasă, rochii de gală, vouchere pentru manichiură, machiaj profesionist, etc.

3. Pune bani direct în cont!

Dacă vrei să o ajuți pe Alessia să aibă o viață normală, o poți face și donând bani direct în cont.

Așadar, „scapă” de lucrurile bune pe care nu le mai folosești, salvând viața unei prințese! Urmărește pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe informații!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...