22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Ajutați-ne să vă ajutăm…! Chestionar

Părinții sau tutorii copiilor cu tulburări din spectrul autist din județul Bistrița-Năsăud sunt rugați să completeze un chestionar, participând astfel și implicându-se în realizarea unei analize de nevoi pentru persoanele cu tulburări de spectru autist și tulburări de dezvoltare. Nu durează decât câteva minute…!

Asociația Autism Europa Bistrița realizează în această perioadă o analiză de nevoi pentru persoanele cu tulburări de spectru autist și tulburări de dezvoltare, iar una dintre activitățile aferente proiectului „Servicii psihosociale pentru familiile copiilor cu autism” – proiect cofinanțat de către Primăria Bistrița prin linia de fonduri nerambursabile aferente anului 2018 – este realizarea unei analize de nevoi pentru persoanele cu tulburări de spectru autist și tulburări de dezvoltare.

Pentru aceasta, dacă sunteți părintele sau tutorele unui copil diagnosticat cu o tulburare de spectru autist sau o altă tulburare de dezvoltare și dacă aveți domiciliul pe raza județului Bistrița-Năsăud sunteți rugați să descărcați și să completați chestionarul de AICI.

Specialiștii Asociației Autism Europa vă roagă să trimiteți apoi documentul completat la adresa [email protected].

Scopul acestei analize este să informăm fundamentat autoritățile publice cu privire la nevoile persoanelor cu tulburari din spectrul autist, astfel încât acestea să țină cont de ele în realizarea planurilor de servicii sociale.”, transmite echipa Autism Europa Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.