16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Ajutați-ne să vă ajutăm…! Chestionar

Părinții sau tutorii copiilor cu tulburări din spectrul autist din județul Bistrița-Năsăud sunt rugați să completeze un chestionar, participând astfel și implicându-se în realizarea unei analize de nevoi pentru persoanele cu tulburări de spectru autist și tulburări de dezvoltare. Nu durează decât câteva minute…!

Asociația Autism Europa Bistrița realizează în această perioadă o analiză de nevoi pentru persoanele cu tulburări de spectru autist și tulburări de dezvoltare, iar una dintre activitățile aferente proiectului „Servicii psihosociale pentru familiile copiilor cu autism” – proiect cofinanțat de către Primăria Bistrița prin linia de fonduri nerambursabile aferente anului 2018 – este realizarea unei analize de nevoi pentru persoanele cu tulburări de spectru autist și tulburări de dezvoltare.

Pentru aceasta, dacă sunteți părintele sau tutorele unui copil diagnosticat cu o tulburare de spectru autist sau o altă tulburare de dezvoltare și dacă aveți domiciliul pe raza județului Bistrița-Năsăud sunteți rugați să descărcați și să completați chestionarul de AICI.

Specialiștii Asociației Autism Europa vă roagă să trimiteți apoi documentul completat la adresa [email protected].

Scopul acestei analize este să informăm fundamentat autoritățile publice cu privire la nevoile persoanelor cu tulburari din spectrul autist, astfel încât acestea să țină cont de ele în realizarea planurilor de servicii sociale.”, transmite echipa Autism Europa Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.