13.5 C
Bistrița
vineri, mai 27, 2022

Alex Velea și Corina cântă la Zilele comunei Căianu Mic!

Căianu Mic se pregătește de aleasă sărbătoare! Zilele comunei vor avea loc anul acesta în perioada 16 -17 iunie, odată cu sărbătoarea Rusaliilor. Printre artiștii care vor urca pe scenă în prima zi de festival se numără Alex Velea, Corina, Dj. Jonnessey & Aner.

Primăria și Consiliul Local Căianu Mic, cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, organizează în perioada 16-17 iunie cea de-a XIV-a ediție a Zilelor comunei Căianu Mic. Potrivit primarului Paul Știr, în prima zi a festivalului, duminică, 16 iunie, programul va începe de la ora 13:00 cu o serie de competiții sportive (Cupa Văii Țibleșului la fotbal și atletism, cu desfășurare pe terenul de sport din Dobric pentru fotbal și pe Drumul Comunal Dobric pentru atletism).

De la ora 20:00, sărbătoarea continuă cu un Concert de muzică ușoară în Parcul Central din Căianu Mic. Pe scenă vor urca : Dj Jonnessey &Aner – muzică House și Disco by Kiss FM, Khameleon Band – muzică cover, Corina și Alex Velea – muzică dance.

Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artitificii.

 „Iată că și în acest an am gândit un program de Zilele comunei noastre prin care ne dorim să mulțumim pe toată lumea. Ca de fiecare dată încercăm să aducem artiști noi pentru tineretul comunei Căianu Mic și nu numai, pentru că pot participa doritori și din împrejurimi. La seara de muzică ușoară îi avem în acest an pe Corina și Alex Velea, precum și pe Dj Jonnessey & Aner și Khameleon Band, care cu siguranță vor face un spectacol de excepție. Așadar, îi așteptăm pe toți locuitorii comunei, dar și pe cei care vor să participe la acest concert, duminică, 16 iunie, de la ora 20:00, la primul spectacol dedicat celei de-a XIV-a ediții a Zilelelor comunei Căianu Mic”, a precizat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Cea de-a doua zi de sărbătoare la Căianu Mic, de luni, 17 iunie, va fi dedicată tradițiilor și muzicii populare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...