-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Alex Velea și Corina cântă la Zilele comunei Căianu Mic!

Căianu Mic se pregătește de aleasă sărbătoare! Zilele comunei vor avea loc anul acesta în perioada 16 -17 iunie, odată cu sărbătoarea Rusaliilor. Printre artiștii care vor urca pe scenă în prima zi de festival se numără Alex Velea, Corina, Dj. Jonnessey & Aner.

Primăria și Consiliul Local Căianu Mic, cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, organizează în perioada 16-17 iunie cea de-a XIV-a ediție a Zilelor comunei Căianu Mic. Potrivit primarului Paul Știr, în prima zi a festivalului, duminică, 16 iunie, programul va începe de la ora 13:00 cu o serie de competiții sportive (Cupa Văii Țibleșului la fotbal și atletism, cu desfășurare pe terenul de sport din Dobric pentru fotbal și pe Drumul Comunal Dobric pentru atletism).

De la ora 20:00, sărbătoarea continuă cu un Concert de muzică ușoară în Parcul Central din Căianu Mic. Pe scenă vor urca : Dj Jonnessey &Aner – muzică House și Disco by Kiss FM, Khameleon Band – muzică cover, Corina și Alex Velea – muzică dance.

Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artitificii.

 „Iată că și în acest an am gândit un program de Zilele comunei noastre prin care ne dorim să mulțumim pe toată lumea. Ca de fiecare dată încercăm să aducem artiști noi pentru tineretul comunei Căianu Mic și nu numai, pentru că pot participa doritori și din împrejurimi. La seara de muzică ușoară îi avem în acest an pe Corina și Alex Velea, precum și pe Dj Jonnessey & Aner și Khameleon Band, care cu siguranță vor face un spectacol de excepție. Așadar, îi așteptăm pe toți locuitorii comunei, dar și pe cei care vor să participe la acest concert, duminică, 16 iunie, de la ora 20:00, la primul spectacol dedicat celei de-a XIV-a ediții a Zilelelor comunei Căianu Mic”, a precizat pentru Bistriteanul.ro, primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Cea de-a doua zi de sărbătoare la Căianu Mic, de luni, 17 iunie, va fi dedicată tradițiilor și muzicii populare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...