6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

”Am pierdut un om valoros!” Cine era tânărul ce a murit ieri, strivit de tractor:

Un om extraordinar la locul de muncă, un tânăr harnic și exemplu în comunitate. Așa e descris tânărul de 26 de ani ce și-a pierdut viața ieri, strivit de tractor. „Am pierdut un om valoros!”, spun toți cei ce l-au cunoscut.

O tragedie de nedescris s-a abătut ieri asupra unei familii din Uriu.

Tiberiu Suket repara ceva la tractor, în curtea casei părintești, când mașina agricolă a căzut peste el. Cu toată mobilizarea și efortul medicilor, viața tânărului nu a mai putut fi salvată.

Mai multe despre accident puteți reciti AICI:

TRAGEDIE la Uriu! Un tânăr a murit, după ce a fost prins sub roata unui tractor

Tiberiu se afla în concediu luându-și liber de la muncă pentru a putea lucra pământul. Tractoarele și agricultura erau o pasiune a sa. Dar și la locul de muncă lucra tot cu drag și patos.

„Era asistent medical generalist, în cadrul CPU Beclean, încă de când a terminat școala, acum cinci ani. Tot timpul a fost la urgențe. Nu am ce să vă spun despre el decât că era un profesionist. Un băiat la locul lui. Un angajat ok, fără să facă probleme. Știu că e expresia aia cu -despre morți numai de bine, dar aici nu e vorba de asta. Am pierdut un om valoros. Și asta se vede și din modul în care colegii lui au acționat ieri, au fost acolo, și acum, susțin. M-au uimit și pe mine cu colegialitatea și suportul pe care-l arată. Am pierdut un om valoros!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Spitalului Orășenesc Beclean, Bogdan Tușa.

Numai cuvinte de bine a avut de spus despre el și primarul comunei Uriu.

A fost un băiat extraordinar. Harnic, la locul lui, dintr-o familie deosebită. E o tragedie rar întâlnită. Mai avea un frate. Nu era căsătorit. Era pasionat de tractoare, de agricultură. Și la muncă, doar cuvinte de laudă la adresa lui. Era foarte apreciat. A fost un tânăr extraordinar”, a declarat Petru Șerban, primarul comunei Uriu.

Pagina de Facebook s-a umplut de mesaje de despărțire, prietenii luându-și adio de la cel ce e fost Tiberiu Suket.

Acesta va fi condus pe ultimul drum vineri, începând cu ora 13:00.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: