-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

”Am pierdut un om valoros!” Cine era tânărul ce a murit ieri, strivit de tractor:

Un om extraordinar la locul de muncă, un tânăr harnic și exemplu în comunitate. Așa e descris tânărul de 26 de ani ce și-a pierdut viața ieri, strivit de tractor. „Am pierdut un om valoros!”, spun toți cei ce l-au cunoscut.

O tragedie de nedescris s-a abătut ieri asupra unei familii din Uriu.

Tiberiu Suket repara ceva la tractor, în curtea casei părintești, când mașina agricolă a căzut peste el. Cu toată mobilizarea și efortul medicilor, viața tânărului nu a mai putut fi salvată.

Mai multe despre accident puteți reciti AICI:

TRAGEDIE la Uriu! Un tânăr a murit, după ce a fost prins sub roata unui tractor

Tiberiu se afla în concediu luându-și liber de la muncă pentru a putea lucra pământul. Tractoarele și agricultura erau o pasiune a sa. Dar și la locul de muncă lucra tot cu drag și patos.

„Era asistent medical generalist, în cadrul CPU Beclean, încă de când a terminat școala, acum cinci ani. Tot timpul a fost la urgențe. Nu am ce să vă spun despre el decât că era un profesionist. Un băiat la locul lui. Un angajat ok, fără să facă probleme. Știu că e expresia aia cu -despre morți numai de bine, dar aici nu e vorba de asta. Am pierdut un om valoros. Și asta se vede și din modul în care colegii lui au acționat ieri, au fost acolo, și acum, susțin. M-au uimit și pe mine cu colegialitatea și suportul pe care-l arată. Am pierdut un om valoros!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Spitalului Orășenesc Beclean, Bogdan Tușa.

Numai cuvinte de bine a avut de spus despre el și primarul comunei Uriu.

A fost un băiat extraordinar. Harnic, la locul lui, dintr-o familie deosebită. E o tragedie rar întâlnită. Mai avea un frate. Nu era căsătorit. Era pasionat de tractoare, de agricultură. Și la muncă, doar cuvinte de laudă la adresa lui. Era foarte apreciat. A fost un tânăr extraordinar”, a declarat Petru Șerban, primarul comunei Uriu.

Pagina de Facebook s-a umplut de mesaje de despărțire, prietenii luându-și adio de la cel ce e fost Tiberiu Suket.

Acesta va fi condus pe ultimul drum vineri, începând cu ora 13:00.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: