9 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

Amant bătut de soțul gelos și încă doi prieteni, abandonat pe un câmp!

Trei bărbați riscă să stea 30 de zile după gratii după ce au bătut pe un al patrulea. Victima – amantul soției unuia dintre cei trei bătăuși. Mai mult, acesta nu doar că a fost agresat, dar și dus și abandonat pe un câmp.

Polițiștii bistrițeni au reținut, pentru 24 de ore, trei prieteni care au bătut pe un al patrulea.

Mai exact, victima – un bărbat de 42 de ani din Dorolea – a fost în vizită la amanta sa, în localitatea Visuia.

Bărbatul femeii și-a luat cu el încă doi prieteni iar când amantul a ieșit din locuința femeii, cei trei au „sărit” pe el. L-au lovit, apoi l-au băgat cu forța într-o mașină și l-au dus pe un câmp. Acolo l-au lovit din nou, i-au luat telefonul și l-au abandonat.

Cei trei vor ajunge azi în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

La 28 ianuarie a.c., a fost solicitată intervenția polițiștilor Secției 3 Poliție Rurală Lechința, în localitatea Visuia, de către un bărbat de 42 de ani, din Dorolea, care ar fi fost agresat. Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că bărbatul ar fi fost în vizită la o femeie, în localitatea Visuia.

Ulterior, soțul acesteia, un bărbat de 45 de ani, însoțit de un alt bărbat, de 35 de ani și de un tânăr, de 22 de ani, ambii din Arcalia, l-ar fi agresat pe bărbatul de 42 de ani. L-ar fi fost introdus fără voia sa într-un autoturism și transportat aproximativ 5 km, fiind agresat din nou, deposedat de telefonul mobil și abandonat. În urma cercetărilor întreprinse de polițiști, la scurt timp au fost prinse persoanele bănuite de comiterea faptelor.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, față de aceștia vor fi formulate propuneri de arestare preventivă. Cercetările continuă de polițistii Sectiei 3 Poliție Rurală Lechința din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie”, transmit reprezentanții IPJ BN.

UPDATE

Cei trei au ajuns în fața instanței care a decis să-i trimită după gratii pentru 30 de zile.

Cei trei bărbați cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie au fost prezentați Judecătoriei Beclean care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Aceștia se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar cercetările continuă de polițistii Sectiei 3 Poliție Rurală Lechința pentru documentarea activității infracționale” transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.