6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Ambulanțierii nu vor mai circula cu emoții. În județ sosesc 28 de ambulanțe nou-nouțe

Deputatul Daniel Suciu a făcut cunoscut faptul că până la finalul anului 2019, în județul Bistrița-Năsăud vor ajunge 28 de ambulanțe nou-nouțe. O parte vor ajunge la Serviciul de Ambulanță Județean, iar o parte la ISU SMURD.

Până la finalul anului 2019, în România vor ajunge 1244 de ambulanțe noi. Primele 420 ajung în țară până în luna decembrie a acestui an. Probleme cu ambulanțe uzate moral și cu kilometri depășiți sunt și în Bistrița-Năsăud, însă nici județul nostru nu a fost uitat de acest program.

În județul nostru vor ajunge până la finalul anului 2019, în total 28 de ambulanțe. 17 dintre ele  – 4 de tip A, 7 de tip B și de tip B 4X4 ajung la Serviciul de Ambulanță Județean, în timp ce 11 la SMURD.

„28 de ambulanțe vor veni la Bistrița, până la finalul acestui program. Este un lucru îmbucurător ce vine să completeze cele foarte multe investiții care s-au făcut în sistemul de sănătate al județului Bistrița-Năsăud”, a declarat deputatul Daniel Suciu, astăzi, într-o conferință de presă.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: