2.4 C
Bistrița
vineri, decembrie 3, 2021

Ambulanțierii nu vor mai circula cu emoții. În județ sosesc 28 de ambulanțe nou-nouțe

Deputatul Daniel Suciu a făcut cunoscut faptul că până la finalul anului 2019, în județul Bistrița-Năsăud vor ajunge 28 de ambulanțe nou-nouțe. O parte vor ajunge la Serviciul de Ambulanță Județean, iar o parte la ISU SMURD.

Până la finalul anului 2019, în România vor ajunge 1244 de ambulanțe noi. Primele 420 ajung în țară până în luna decembrie a acestui an. Probleme cu ambulanțe uzate moral și cu kilometri depășiți sunt și în Bistrița-Năsăud, însă nici județul nostru nu a fost uitat de acest program.

În județul nostru vor ajunge până la finalul anului 2019, în total 28 de ambulanțe. 17 dintre ele  – 4 de tip A, 7 de tip B și de tip B 4X4 ajung la Serviciul de Ambulanță Județean, în timp ce 11 la SMURD.

„28 de ambulanțe vor veni la Bistrița, până la finalul acestui program. Este un lucru îmbucurător ce vine să completeze cele foarte multe investiții care s-au făcut în sistemul de sănătate al județului Bistrița-Năsăud”, a declarat deputatul Daniel Suciu, astăzi, într-o conferință de presă.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...