Ancuța Cârcu: „În dosar sunt 200 de persoane, pe care nu le cunosc”. Judecătoria Turda se pronunță mâine cu privire la arestare

0
177

Ancuța Cârcu s-a prezentat ieri în fața judecătorilor turdeni, pe masa cărora s-a aflat o propunere de arestare cu numele său. Bistrițeanca a spus că nu cunoaște niciuna din cele 204 persoane din dosar și că este nevinovată. Judecătoria Turda a amânat pronunțarea cu privire la propunerea de arestare pentru mâine.

Ancuța Cârcu, fostă membră PRM și se pare și AUR, s-a prezentat ieri la Judecătoria Turda, unde trebuia să se judece propunerea de arestare, în dosarul de proxenetism.

„Tot ce mi se aduce (n.r. acuzații) sunt lucruri care nu se pot demonstra. Suntem în asta cu avocatul meu pentru a vedea aceste lucruri. Nu aveam nevoie și sunt aici pentru a demonstra că sunt nevinovată”, a precizat Ancuța Cârcu, în fața Judecătoriei Turda, pentru Clujust.ro.

Aceasta a mai spus că sunt peste 200 de persoane în dosar, pe care nu le cunoaște: „Sunt în jur de 204 persoane în dosar pe care nu le cunosc nici de aproape, nici de departe. Restul am aflat de aici. Sunt foarte curată și foarte ușoară, atât în ființa mea interioară, cât și pentru toată opinia publică”, a mai spus bistrițeanca.

Propunerea de arestare a fost amânată de către judecători pentru mâine. Se pare că două dintre tinerele prezente în dosar, care se prostituau în Tenerife, erau angajate la clubul administrat de Ancuța Cârcu.

Foto; Clujust.ro