-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Ancuța Cîrcu se judecă cu liderul AUR, George Simion. Îi cere daune morale IMENSE

A intrat în linie dreaptă procesul dintre Ancuța Cîrcu și liderul AUR, George Simion. Bistrițeanca îi cere acestuia daune morale consistente, după ce liderul AUR a numit-o „prostituată”.

Ancuța Cîrcu l-a acționat în judecată pe liderul AUR George Simion, procesul judecându-se la Tribunalul București. Primul termen de judecată a fost în 10 octombrie și a început cu o amânare.

Potrivit fanatik.ro, bistrițeanca îi cere lui Simion daune morale în valoare de 150.000 de euro. George Simion cere ca dosarul să se mute la Tribunalul Vrancea, acolo unde își are domiciliul și susține că cererea de chemare în judecată a Ancuței Cîrcu ar fi neîntemeiată.

Totul a pornit de la afirmațiile lui George Simion, în care a negat că Ancuța Cîrcu ar fi membră AUR. Acesta a numit-o pe Ancuța Cîrcu prostituată

„Adeziunea trebuie aprobată, acestei Ancuța Cîrcu nu i-a fost niciodată aprobată adeziunea, pentru că am căutat pe Google. Nu există femeia asta, nu a fost niciodată membru AUR. Vă rog să înțelegeți, nu-mi puneți toate…femeile certate cu legea… Femeia asta a fost prostituată, din câte știu eu”, este declarația lui George Simion din februarie 2022 care a înfuriat-o pe Ancuța Cîrcu.

În întâmpinarea depusă la Tribunalul București, Simion mizează tocmai pe faptul că bistrițeanca a fost acuzată și este judecată pentru proxenetism.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...