8.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Ancuța Cîrcu se judecă cu liderul AUR, George Simion. Îi cere daune morale IMENSE

A intrat în linie dreaptă procesul dintre Ancuța Cîrcu și liderul AUR, George Simion. Bistrițeanca îi cere acestuia daune morale consistente, după ce liderul AUR a numit-o „prostituată”.

Ancuța Cîrcu l-a acționat în judecată pe liderul AUR George Simion, procesul judecându-se la Tribunalul București. Primul termen de judecată a fost în 10 octombrie și a început cu o amânare.

Potrivit fanatik.ro, bistrițeanca îi cere lui Simion daune morale în valoare de 150.000 de euro. George Simion cere ca dosarul să se mute la Tribunalul Vrancea, acolo unde își are domiciliul și susține că cererea de chemare în judecată a Ancuței Cîrcu ar fi neîntemeiată.

Totul a pornit de la afirmațiile lui George Simion, în care a negat că Ancuța Cîrcu ar fi membră AUR. Acesta a numit-o pe Ancuța Cîrcu prostituată

„Adeziunea trebuie aprobată, acestei Ancuța Cîrcu nu i-a fost niciodată aprobată adeziunea, pentru că am căutat pe Google. Nu există femeia asta, nu a fost niciodată membru AUR. Vă rog să înțelegeți, nu-mi puneți toate…femeile certate cu legea… Femeia asta a fost prostituată, din câte știu eu”, este declarația lui George Simion din februarie 2022 care a înfuriat-o pe Ancuța Cîrcu.

În întâmpinarea depusă la Tribunalul București, Simion mizează tocmai pe faptul că bistrițeanca a fost acuzată și este judecată pentru proxenetism.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.