25.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 10, 2025

Andrei Balazs, primul finalist bistrițean la Chefi la Cuțite! Deși nu a câștigat, nu va fi uitat!

A luptat încă din preselecții. A tăcut și a făcut! A fost primul bistrițean care a ajuns în finala showului culinar Chefi la Cuțite. Andrei Balazs nu a câștigat marele premiu, dar a câștigat admirația chefilor, colegilor și telespectatorilor.

Lupta pentru a intra în finală s-a dat între Munti și Silviu de la echipa albastră și Maria, Cătălin și bistrițeanul Andrei Balazs, de la echipa galbenă.

Signature dish-ul i-a adus lui Andrei ocazia să lupte în finală pentru marele premiu. Concurența i-a fost coechipiera Maria și Munti, de la echipa lui Chef Bontea.

Fiecare dintre cei trei finaliști și-a format echipele cu care au gătit pentru cei 11 jurați, chefi recunoscuți.

Starterul

Pentru starter, Andrei a ales să gătească aripioare de pui cu saint Jacques și sos tapinambur.

Acesta a fost foarte apreciat de chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Și jurații s-au arătat impresionați de preparat.

Main Course

Andrei a gândit main course-ul ca fiind o explozie de gusturi fine.

Preparatul a fost mușchiuleț de miel cu piure de mazăre, cartofi fondanți, morcovi și o spumă de cartofi.

Cei trei chefi au avut doar cuvinte la superlativ vis-à-vis de preparat. Iar unul dintre jurați, tot la două cuvinte folosea „excelent!”.

Desertul

Ultima piesă de rezistență a fost desertul. Deși nu a avut forma dorită, din cauză că formele de silicon nu l-au ajutat, Andrei a reușit să impresioneze.

„Acest desert merită să îi aducă lui Andrei marele premiu!”, a spus chef Scărlătescu.

Și jurații au fost foarte impresionați de desert, recunoscând că deși pare simplu, la prima privire, te uimește de îndată ce guști din el.

Desertul a fost un mousse de ciocolată albă cu piper Sichuan, zmeură, căpșuni poșați, gel de zmeură și o prăjitură de fistic.

Deși preparatele lui Andrei au fost foarte bune, câștigătorul a fost Munti.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO Năsăud angajează facturist și Controlor Calitate, Grand Hotel COROANA caută ospătar(ă)

Grand Hotel COROANA angajează ospătar(ă), iar STEWO Năsăud caută facturist Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la BCVO Logistics, unde este nevoie de planificatori transport, dar și la Sergiana, IPROEB, GB Instaplan, Polimed, TeraSteel.  Oferta completă, mai jos:

Cele mai noi modele Škoda vin la Bistrița, la Caravana Škoda 2025

Caravana Škoda 2025: În 27 și 28 septembrie, parcarea Bistrița Retail Park (lângă Selgros) se va transforma într-un adevărat showroom în aer liber, unde pasionații de mașini și familiile bistrițene sunt invitați să descopere cele mai noi modele Škoda, să participe la test drive-uri și să se bucure de surprize, concursuri și premii atractive.

NOI locuri de muncă, disponibile la Grand Hotel Coroana, Fan Courier, BCVO Logistic, TeraSteel

Grand Hotel COROANA angajează ospătar(ă), iar Crama JELNA  caută ospătar & barman care știu să pună vibe-ul în pahar și povestea pe masă. BCVO Logistics caută planificatori transport. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Polimed, TeraSteel, Sergiana și IPROEB. Oferta completă, mai jos: