21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

ANIEȘ: Dispărut de câteva zile, găsit în albia râului

Un bărbat din Rodna a alertat poliția, după ce fratele său n-a mai fost văzut de câteva zile. Deși găsit în doar câteva ore de la începerea căutărilor, acesta nu mai era în viață. A fost găsit în albia râului Anieș.

Polițiștii au fost solicitați ieri să caute un bărbat din Anieș. Fratele acestuia, care locuia în Rodna, a anunțat oamenii legii că fratele său n-a mai fost văzut de câteva zile.

„Ieri, 22 mai a.c., ora 10:00, un bărbat din Maieru a sesizat faptul că fratele său în vârstă de 46 de ani, care locuiește în Anieș, nu a mai fost văzut din data de 18 mai. Polițiștii au demarat activitățile în vederea găsirii acestuia, fiind dispusă măsura căutării la nivel național”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Căutările au durat câteva ore, dar din nefericire, rezultatul nu a fost cel sperat.

„Spre seară, în albia râului Anieș, a fost găsit cadavrul bărbatului care nu prezenta urme vizibile de violență. A fost preluat de Serviciul Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, urmând a fi stabilită cu exactitate cauza decesului”, a mai spus Crina Sîrb.

Localnicii cred că bărbatul ar fi fost băut și cel mai probabil a căzut în apă.

„Bărbatul a dispărut acuma cinci zile, iar ieri a fost găsit decedat. Acum două zile i-au fost găsite obiectele personale, telefonul și șapca, la câțiva metri de unde era de fapt și cadavrul. După părerile sătenilor, ar fi băut. Se vorbește că s-a dus la o persoană să îi împrumute niște bani. Și la întoarcerea înspre casă ar fi căzut. Cadavrul i-a fost găsit ieri, pe marginea apei, cu capul în apă și corpul afară”, ne-a explicat A. I.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...