7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

ANIEȘ: Dispărut de câteva zile, găsit în albia râului

Un bărbat din Rodna a alertat poliția, după ce fratele său n-a mai fost văzut de câteva zile. Deși găsit în doar câteva ore de la începerea căutărilor, acesta nu mai era în viață. A fost găsit în albia râului Anieș.

Polițiștii au fost solicitați ieri să caute un bărbat din Anieș. Fratele acestuia, care locuia în Rodna, a anunțat oamenii legii că fratele său n-a mai fost văzut de câteva zile.

„Ieri, 22 mai a.c., ora 10:00, un bărbat din Maieru a sesizat faptul că fratele său în vârstă de 46 de ani, care locuiește în Anieș, nu a mai fost văzut din data de 18 mai. Polițiștii au demarat activitățile în vederea găsirii acestuia, fiind dispusă măsura căutării la nivel național”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Căutările au durat câteva ore, dar din nefericire, rezultatul nu a fost cel sperat.

„Spre seară, în albia râului Anieș, a fost găsit cadavrul bărbatului care nu prezenta urme vizibile de violență. A fost preluat de Serviciul Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, urmând a fi stabilită cu exactitate cauza decesului”, a mai spus Crina Sîrb.

Localnicii cred că bărbatul ar fi fost băut și cel mai probabil a căzut în apă.

„Bărbatul a dispărut acuma cinci zile, iar ieri a fost găsit decedat. Acum două zile i-au fost găsite obiectele personale, telefonul și șapca, la câțiva metri de unde era de fapt și cadavrul. După părerile sătenilor, ar fi băut. Se vorbește că s-a dus la o persoană să îi împrumute niște bani. Și la întoarcerea înspre casă ar fi căzut. Cadavrul i-a fost găsit ieri, pe marginea apei, cu capul în apă și corpul afară”, ne-a explicat A. I.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...