19.1 C
Bistrița
vineri, iulie 30, 2021

Anul 2020 – anul marilor alegeri şi al acțiunilor care ne schimbă viața!

Ne aşteaptă un an aparte: 2020 este marcat de patru eclipse de Lună (de două ori mai multe decât de obicei), dar şi două eclipse de Soare.

Ne putem aştepta la relații uşor bulversate cu ceilalți, care deschid calea unor idei noi. Ne putem aştepta la schimbări constructive, decizii radicale și reevaluări curajoase.

Potrivit Eastrolog.ro – este foarte posibil să asistăm și la schimbări neașteptate în echilibrul marilor puteri ale lumii. Se pare că intrăm într-o nouă eră de transformări sociale și economice.

Se vor activa, în 2020, teme importante legate de putere și de gestionarea acesteia la nivel înalt. Teme legate de marile grupuri de interese care trag sforile din culisele omenirii. Sau teme legate de puterea materială.

Este posibil să iasă la lumină multe lucruri care au rămas până acum ascunse omului de rând. Totodată e posibil să se răstoarne anumite sisteme de valori. Sau să se vadă mult mai bine corupția la nivel înalt și diferența dintre aparență și esență…

Am putea găsi înțelepciunea de a armoniza metode mai vechi de lucru cu metode și idei inovative. În plan personal, în 2020 unii se concentrează mai uşor, perseverează şi reușesc tot ce îşi propun. Alţii reuşesc să facă şi schimbările de care le-a fost atât teamă. Specialiştii apreciază că 2020 ar putea fi anul marilor alegeri, al acțiunilor care ne schimbă viața, al asumării propriului drum, cu consecințele de rigoare.

Berbec

În continuare preocupat de dorința de a ajunge cunoscut, cu o reputație solidă măcar în cercul de apropiați sau în orașul natal. Nu lipsesc momentele de criză în relațiile cu părinții. Schimbări în familie sau legate de spațiul de locuit.

Multă energie, spirit de inițiativă și curaj în a-ți apăra interesele și libertatea de mișcare și de exprimare. Ai grijă, însă, să nu te supraaglomerezi și să îți gestionezi cât mai echilibrat energia fizică și psihică. Nu o irosi în conflicte inutile sau încercând să forțezi lucrurile! Mai multe detalii – AICI.

Taur

În 2020 sunt de mare interes relațiile internaționale. Mai ales călătoriile în străinătate, studiile academice și, eventual, activitățile editoriale sau publicistice. Pot apărea oportunități de a obține o bursă de studii sau un împrumut pentru a studia. Pentru a da examene importante și pentru a-ți consolida cunoștințele.

De asemenea, ai putea primi o finanțare pentru cercetare într-un domeniu care te pasionează. Taurii sunt ajutaţi în 2020 să își clarifice situații complicate de viață, cu optimism și cu pragmatism. Mai multe detalii – AICI.

Gemeni

Pe Gemeni îi așteaptă un an de intensitate maximă în relații, dar și posibilitatea de a trece – de bunăvoie sau siliți de împrejurări – prin schimbări radicale. Atât în viața sentimentală, cât și în cea profesională. Nu lipsesc momentele de criză ori de teamă, sau experiențele la limită.

Dar acestea te ajută să devii un alt om, mult mai aproape de ceea ce ți-ai dorit mereu să fii. Ar fi cazul să iei mai în serios studiile, dacă ești student sau dacă descoperi că în lipsa acestora îți scad șansele de realizare în viață. Mai multe detalii – AICI.

Rac

În 2020, cel mai activ domeniu pentru Raci este cel al relațiilor și al asocierilor de orice fel. Viața socială este intensă. Ar fi bine să depui eforturi constante pentru a-ți îmbunătăți modul de relaționare. Nu va fi un an foarte liniştit.

Ai șanse să îți redefinești dorințele și aspirațiile personale și relaționale. Ai multe de rezolvat la acest capitol. Terapia de grup ar putea fi foarte benefică pentru tine: te eliberezi de vechi tipare și răni din copilărie. Mai multe detalii – AICI.

Leu

Munca îți ocupă mai tot timpul în 2020. Dar eforturile îți sunt răsplătite și vei simți că ți se ridică de pe umeri o mulțime de greutăți. Profesional, există un potențial deosebit de realizare, progres, schimbări radicale și îndrăznețe. Ai șanse mai mari de succes dacă ai de dat examene ori dacă dorești să publici ceva.

Îți este dificil să suporți concurența sau să porți negocieri și discuții constructive. Ai tendința să respingi opiniile și sfaturile celorlalți. O astfel de atitudine nu te avantajează. Se poate amplifica orgoliul și nevoia de aventură, de nou, de senzații tari. Dar acestea te pot predispune la epuizare fizică și accidentări. Mai multe detalii – AICI.

Fecioară

Anul 2020 se prefigurează încărcat de romantism, de pasiune și de dorință de aventură în plan sentimental. Redescoperi, în stilul tău prevăzător, modest și analitic, cum să te bucuri de viață, de lucrurile mărunte, de pasiuni sau de copii. Eşti mai deschis și mai creativ în relațiile cu ceilalți, indiferent de natura acestor relații.

Ai putea avea parte chiar de o creștere a veniturilor sau de o creștere a popularității. Cu o singură condiție: să nu stai ascuns, ci să ieși în față, să te faci auzit, să îți prezinți talentele cu mai multă încredere în tine. Mai multe detalii – AICI.

Balanţă

În 2020, eşti preocupat de familie, cămin și baze emoționale. Rezultatele vin cu încetineală, după eforturi care ți se par colosale sau pe care le percepi ca fiind adevărate sacrificii. Apare un bun prilej pentru a-ți consolida bazele pe care îți construiești cariera. Reușești să exprimi mai lesne ceea ce simți. Iar asta contribuie la rezolvarea multor lucruri și la liniștirea ta interioară.

Este vremea să îți lărgești orizonturile, să încerci să ieși din spațiul tău de siguranță, să îndrăznești ceva nou. Poate chiar o schimbare a specializării în cadrul facultății pe care o urmezi. Mai multe detalii – AICI.

Scorpion

Pentru Scorpioni, temele principale în 2020 rămân comunicarea, învățarea, educația, relațiile cu frații și surorile, schimburile de orice fel – fie de idei, fie comerciale. Nu neglijează nici integrarea armonioasă în mediul în care trăiesc.

Este posibil să începi un nou proiect educațional, din postura de profesor ori de îndrumător. Acest proiect ar putea să devină repede o sursă importantă de venituri. De asemenea, o minimă educație financiară te-ar putea conduce spre decizii pragmatice, care îți aduc un plus în buzunar. Casa în care locuiești are nevoie de diverse reparații ori consolidări. Mai multe detalii – AICI.

Săgetător

Cei mai mulţi Săgetători sunt preocupați în 2020 de bani sau de valoarea personală. Ţin mai mult decât de obicei la propriul sistem de valori, de la care nu abdică. Extravaganțele și entuziasmul de anul trecut se transformă acum în seriozitate și în mult mai multă atenție la venituri și cheltuieli.

Ai putea descoperi cu surpriză și încântare că perseverența și pragmatismul te pot duce departe, chiar dacă acest lucru se petrece mai încet decât ai vrea. Ai parte de sprijinul energetic necesar pentru reinventare, restructurare interioară și înnoire. Mai multe detalii – AICI.

Capricorn

Pentru nativii acestei zodii, anumite chestiuni din trecut devin urgențe care trebuie rezolvate cu calm și pragmatism, fără resentimente. În ciuda unor apăsări și angoase care nu pot trece peste noapte, sunt mai încrezători în forțele proprii și în capacitatea de a aduce lucrurile pe linia de plutire.

Oferă-ți timp pentru a-ți asculta vocea interioară, pentru a te sincroniza cu tine însuți. Apoi viitorul se va deschide în fața ta, promițător. Ai energia și curajul necesar unor schimbări importante în viața personală sau legate de spațiul de locuit. Evită impulsivitatea și graba, pentru că riști să iei decizii care te dezavantajează. Mai multe detalii – AICI.

Vărsători

Viața interioară a Vărsătorilor se anunță mai bogată şi mai intensă în 2020. Se alină din angoasele anilor precedenți, se reactivează optimismul și credința. Vărsătorii se regăsesc, se confruntă cu anumite subiecte sensibile şi vechi. Fac pace cu anumite situații din trecut, pentru a se desprinde de acestea.

Intră într-o nouă etapă de viață, iar conștientizarea unor concepții care le-au adus prejudicii le deschide ochii spre un alt viitor. Lăcomia, egoismul și dorința de putere ar trebui lăsate deoparte. Ar fi bine să scoți la iveală altruismul specific ţie. Mai multe detalii – AICI.

Peşti

Peștii încep să privească spre viitor cu mai mult optimism, cu mai multă încredere în steaua lor bună, dar fără să-și piardă realismul câștigat cu greu în anii precedenți. Peștii intră într-o perioadă de transformări puternice, care îi pot propulsa cu ușurință pe culmile succesului. Se prevestesc succese financiare, dar și conflicte legate de bani.

Se pot ivi oportunități deosebite pentru Peștii care doresc să studieze sau să dea examene care să le certifice competențele. În acest an, cunoașterea aprofundată te poate ajuta să progresezi în viață în general, dar mai ales în carieră. Mai multe detalii – AICI.

Foto – Realitatea.net

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...