16.9 C
Bistrița
luni, august 8, 2022

Apele Române promit să stea cu ochii pe țevile cabanierilor de la Colibița

Într-un comunicat de presă, Apele Române prezintă situația de la Colibița, dar și planurile pe care le au pentru a face curat la „Marea de la Munte”, care începe să aibă de pierdut din cauza comportamentului neprietenos cu mediul al celor care au unități de cazare acolo.

Situația de la Colibița nu este tocmai roz, deși autoritățile județene susțineau că problemele nu sunt așa mari cum le prezintă mass-media. Despre ce au găsit instituțiile în urma controalelor de la Colibița puteți citi AICI.

Apele Române au trimis și un comunicat de presă în care precizează că în urma acțiunii de verificare a malurilor lacului nu au fost identificate garduri în zona de protecție a acesteia și că s-a realizat inclusiv o filmare cu drona care ar confirma faptul că la data verificării nu existau alte conducte prin care să se evacueze apele uzate, exceptându-le pe cele deja identificate.

Instituția promite să continue controalele alături de celelalte instituții și să stea cu ochii pe cabanierii de la Colibița și pe țevile lor. De asemenea, Apele Române vor lua la puricat și instituțiile din subordine responsabile cu Colibița – Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud și Inspecția Bazinală de Apă Someș-Tisa.

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...