20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Aquabis: Avarie în Maieru. Locuitorii rămân fără apă potabilă câteva ore

Astăzi, 10 aprilie 2019, între orele 09:00 – 14:00 se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea MAIERU. Măsura este necesară pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unei avarii.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Tot începând de astăzi, 10 aprilie 2019 și până vineri 12 aprilie 2019 ora 12.00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea PRUNDUL BÂRGĂULUI, pe strada LA BEȘA. Măsura este necesară pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a rețelei de apă și de extindere a rețelelor de canalizare.

Consumatorii din Maieru sunt rugați ca – înainte de a folosi apa – să o lase să curgă  câteva minute pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul  apărut în acest interval.  Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/742478.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...