16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Aquabis Bistrița: Se sistează apa potabilă astăzi, în Maieru

Aquabis Bistrița își informează clienții în legătură cu faptul că astăzi, 18 mai, se sistează apa potabilă în Maieru.

Astăzi 18 mai 2019, între orele 09:30 – 16:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile, în localitatea Maieru. Măsura este necesară pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe conducta de distribuție a apei.

Tot astăzi, între  orele 11:00 – 16:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Lunca Ilvei. Măsura este necesară pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe conducta de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii din Maieru și Lunca Ilvei afectați de această măsură sunt rugați ca, înainte de consum, să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS  S.A. își cere scuze față de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval orar. 

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...