-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Aquabis Bistrița: Se sistează apa potabilă astăzi, în Maieru

Aquabis Bistrița își informează clienții în legătură cu faptul că astăzi, 18 mai, se sistează apa potabilă în Maieru.

Astăzi 18 mai 2019, între orele 09:30 – 16:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile, în localitatea Maieru. Măsura este necesară pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe conducta de distribuție a apei.

Tot astăzi, între  orele 11:00 – 16:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Lunca Ilvei. Măsura este necesară pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe conducta de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii din Maieru și Lunca Ilvei afectați de această măsură sunt rugați ca, înainte de consum, să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS  S.A. își cere scuze față de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval orar. 

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.