15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Aquabis: Fără apă potabilă, astăzi, la Simionești, Monariu și Năsăud

Fără apă potabilă, astăzi, la Simionește și Monariu – anunță Aquabis. În zonă s-a produs o defecțiune pe rețeaua de apă. Probleme au apărut și pe câteva străzi din Năsăud:

De ieri seară, de la ora 21:30 până astăzi, 4 iunie 2020 la ora 17:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în Monariu și Simionești.

În acest interval se vor executa lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de apă.

Tot astăzi, 4 iunie 2020, de la ora 12:00 până la ora 16:30, se va sista PARȚIAL furnizarea apei potabile în Năsăud.

Vor fi afectate străzile Piața Unirii, Bulevardul Grănicerilor, Piața-Nouă, Mihai Eminescu și partea de sus a localității Nepos. În acest interval se vor executa  lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de apă. 

De la ora 19:00, până mâine 5 iunie 2020 la ora 10:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în Sângeorz-Băi, pe strada Lalelelor. Măsura este necesară pentru remedierea unei defecțiuni aparută pe conducta de distribuție a apei.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.