21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Aquabis: Lucrări de spălare a reţelelor şi rezervoarelor, în Rodna, Anieş şi Maieru! Cum vor fi afectaţi locuitorii

Se vor executa lucrări de spălare reţele de aducțiune, distribuţie şi rezervoare capăt, anunţă Aquabis. Cum vor fi afectaţi locuitorii din Rodna, Anieş şi Maieru:

Începând de joi, 14. octombrie 2019 ora 08.00 şi până în 16 octombrie 2019 orele 16.00 – se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localităţile Rodna, Anieş şi Maieru”, anunţă Aquabis.

În acest interval se vor executa lucrări de spălare reţele de aducțiune, distribuţie şi rezervoare capăt.

Menţionăm că în acest interval apa NU este potabilă. Mulţumim de înţelegere”, se mai precizează în comunicatul Aquabis.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de aceste lucrări sunt sfătuiţi ca – înainte de consum – să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi  0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...