8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Aquabis: Se sistează apa potabilă pe strada G-ral Grigore Bălan din Bistrița și în alte opt localități

Câteva străzi din Sângeorz-Băi rămân astăzi, 10 august 2022, fără apă potabilă, anunță Aquabis. Probleme, și pe strada Grigore Bălan din Bistrița, dar și în alte șapte localități. 

În vederea remedierii unei avarii identificate pe rețeaua de distribuție a apei, Aquabis anunță întreruperea totală a apei potabile mâine, 11 august 2022, începând de la ora 07:00 până la finalizarea lucrarilor – în localitatea Teaca.

Astăzi, 10 august 2022, începând de la ora 19:00 până la ora 22:00, se sistează apa potabilă în Feldru.

Tot astăzi, de la ora 14:00 până la ora 19:00, se întrerupe apa potabilă în localitățile Jelna, Budacu de Jos, Buduș, Simionești și Monariu.

De la ora 07:30 până la ora 15:00, se întrerupe apa potabilă în Sângeorz Băi, pe strada Izoarelor și străzile adiacente.

Aquabis anunță întreruperea totală a apei potabile, începând de la ora 09:00 până la ora 14:00, în Braniștea, dar și în Bistrița, pe strada General Grigore Bălan.

Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil”, transmite Aquabis.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.