23.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Aquabis: Turbiditate apă potabilă, în zona Drumul Dumitrei Vechi și străzile adiacente

Aquabis SA Bistrița îi avertizează pe consumatorii din zona Drumul Dumitrei Vechi și a străzilor adiacente în legătură cu turbiditatea apei.

Specialiștii Aquabis au efectuat astăzi lucrări de remediere a unei avarii pe conducta magistrală DN 800.

Din această cauză și din cauza manevrelor de închidere – deschidere, astăzi – 30 aprilie 2022 – se va înregistra o oarecare turbiditate a apei, după reluarea furnizării.

Este vorba despre zona Drumul Dumitrei Vechi și străzile adiacente.

Vă recomandăm ca, înainte de consum, să  lăsaţi apa să curgă câteva minute, pentru limpezire. Ne cerem scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval”, au transmis cei de la Aquabis.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.