-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Asistenții medicali își dau concursul… la restaurant!

Spitalul Județean are nevoie de asistenți medicali debutanți. Doritorii s-au înscris și așteptau anunțarea programului de susținere a probelor. Directorul le-a dat o veste… neașteptată! Proba se dă… la restaurant!

Oamenii merg la restaurant pentru a servi masa, a sărbători ceva, a încheia o afacere etc. Dar s-ar părea că restaurantul e și locul unde se dau probe de admitere pe funcții. Și nu e vorba de domeniul culinar. Ci de cel medical.

La restaurantul Giulia își vor da proba cei interesați să devină… asistenți medicali debutanți. Bineînțeles, nu vor fi puși să toarne în pahare sau să aranjeze mese.

Decizia a fost luată din cauza numărului mare de candidați și a spațiului mic disponibil în incinta spitalului județean.

„Ca urmare a numărului mare de candidați, înscriși la concursul de «Asistent medical generalist» (158 de dosare admise), a fost publicat un calendar de desfăsurare a concursului. ATENȚIE!!! Deoarece, Spitalul Județean de Urgență Bistrița nu dispune de o sală care să permită accesul simultan a unui număr așa mare de candidați, proba scrisă a examenului se va desfășura în data de 28 februarie, începând cu ora 10:00, în sala restaurantului Giulia 2, str. Lucian Blaga. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a anunțat Gabriel Lazany managerul Spitalului Județean, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...