34.9 C
Bistrița
duminică, iulie 14, 2024

Asistenții medicali își dau concursul… la restaurant!

Spitalul Județean are nevoie de asistenți medicali debutanți. Doritorii s-au înscris și așteptau anunțarea programului de susținere a probelor. Directorul le-a dat o veste… neașteptată! Proba se dă… la restaurant!

Oamenii merg la restaurant pentru a servi masa, a sărbători ceva, a încheia o afacere etc. Dar s-ar părea că restaurantul e și locul unde se dau probe de admitere pe funcții. Și nu e vorba de domeniul culinar. Ci de cel medical.

La restaurantul Giulia își vor da proba cei interesați să devină… asistenți medicali debutanți. Bineînțeles, nu vor fi puși să toarne în pahare sau să aranjeze mese.

Decizia a fost luată din cauza numărului mare de candidați și a spațiului mic disponibil în incinta spitalului județean.

„Ca urmare a numărului mare de candidați, înscriși la concursul de «Asistent medical generalist» (158 de dosare admise), a fost publicat un calendar de desfăsurare a concursului. ATENȚIE!!! Deoarece, Spitalul Județean de Urgență Bistrița nu dispune de o sală care să permită accesul simultan a unui număr așa mare de candidați, proba scrisă a examenului se va desfășura în data de 28 februarie, începând cu ora 10:00, în sala restaurantului Giulia 2, str. Lucian Blaga. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a anunțat Gabriel Lazany managerul Spitalului Județean, pe Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: