1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Astăzi este ultima zi de reducere la abonamentele de înot, la Casa EMA!

Începutul lunii noiembrie ți-a adus promoții foarte faine la Casa EMA: lecții de înot la preț redus, atât pentru copii cât și pentru adulți!

Astăzi este ultima zi de valabilitate a promoției Abonbamentul Dovlecel: 10 lecții de înot la doar 199 lei, cu valabilitate 60 de zile.

Atenție! De mâine prețurile vor reveni la normal: 239 lei pentru copii și 249 lei pentru adulți!

Antrenorii Școlii de înot îi așteaptă toți iubitorii de înot să transforme lecțiile într-o activitate distractivă pentru toată familia.

Așadar nu mai sta pe gânduri și ia acum abonamentul la super preț direct de pe magazinul online Casa EMA: https://shop.casaema.ro/

Pentru informații suplimentare, poți suna la 0773- 330.968!

Casa EMA – Relaxant! Activ! Sănătos!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.