17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Au interzis pe stadion după ce aseară nu au putut urmări meciul fără o bere la ei!

Doi împătimiți ai fostbalului au acum interzis pe stadion pentru jumătate de an. Motivul? Aseară, la meci, nu au putut sta deoparte de băutură.

Aseară, pe stadionul Jeasn Pădureanu s-a disputat meciul Old Boys Gloria Bistrița vs Echipa Legendelor.

Printre suporteri și împătimiți ai fotbalului, în tribune au fost și doi tineri care nu au putut ”vedea” meciul fără alcool alături.

Doar că acest lucru e interzis, așa că jandarmii le-au dat un avertisment. Totodată, le-au interzis accesul pe stadion pentru jumătate de an.

Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil au depistat luni seara în timpul partidei de fotbal disputate pe stadionul Jean Pădureanu din municipiul Bistrița, doi tineri de 29, respectiv 21 de ani, care consumau băuturi alcoolice în interiorul arenei sportive.

Cei în cauză au fost sancționați cu câte un avertisment scris, în conformitate legea nr. 4 din 2008 actualizată, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive.

Totodată, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, celor doi tineri le-au fost aplicate și două sancțiuni complementare privind interzicerea accesului la partidele de fotbal pentru o perioadă de 6 luni” transmit reprezentanții IJJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...