-4.1 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Au prădat șapte case nelocuite! Au primit o luna de zile repaus: în arest sau la domiciliu!

Patru tineri au prădat, luna trecută, mai multe case nelocuite din Bistrița. Pagubele au ajuns la peste 60.000 de lei. Aceștia au ajuns în fața instanței, trei primind arestare preventivă, iar unul arest la domiciliu.

În perioada 4 – 22 februarie 2021, șapte case nelocuite de pe raza municipiului Bistrița au fost prădate de hoți.

Sâmbătă, polițiștii au descins la domiciliile celor bănuiți de comiterea infracțiunilor.

Șase mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare la data de 27 februarie a.c., de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale, împreună de cei din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, ai Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bistriţa-Năsăud. Perchezițiile au fost efectuate în localitatea Viile Tecii şi municipiul Bistriţa, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi”, transmit reprezentanții IPJ BN.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 64.000 lei, o parte dintre bunuri fiind recuperate.

Cei patru tineri, suspectați de comiterea infracţiunii de furt calificat şi o infracţiune de tentativă la furt calificat, au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior ei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

„Față de trei dintre aceștia, Judecătoria Bistrița a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar față de cel de-al patrulea a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor implicați și a recuperării în totalitate a prejudiciului”, transmit reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...