20.2 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

AZI, în Bistrița: Cărți, meleaguri, direcții. Dulcele tărâm al tăcerii

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud vă invită marți, 20 martie 2018, ora 17:00, în Sala de conferințe a Bibliotecii (Bistrița, str. Alexandru Odobescu, nr. 11), la evenimentul cultural „Cărți, meleaguri. 10 direcții ale Rozei Vânturilor” – Turneul de primăvară al Ligii Scriitorilor Maghiari din Transilvania / „Könyvek, vidékek. A Szélrózsa 10 iránya” – Az Erdélyi Magyar Írók Ligája tavaszi körútja”.

Invitați: Egyed Emese, Papp Attila Zsolt, Szántai János.

Moderator: Csuszner Ferenc.

Tot astăzi, de la ora 18:00, în galeria Atelier Art C14 are loc vernisajul expoziției de pictură „Dulcele tărâm al tăcerii”.

Expun artiștii: Mihaela Ganta, Mihai Scemtovici, Liviu Acasandrei, Alina Firică, Iolanda Bădăluță, Micsandra Vraci, Angelin Stanciu, Gabriela Meșter, Simona Bucsa, Bianka Brici Kerekes, Mirela Orban și Cornelia Tersanszki. Comentariul de specialitate va fi asigurat de istoricul de artă Corneliu Gaiu, iar în deschidere vor fi surprize și pentru pasionații de poezie: vernisajul va cuprinde și prezentarea volumului „Buzunare pentru răvașe netrimise”, de Mirela Orban.

La vernisaj va participa, cu un microrecital de chitară clasică, și Alexandru Grecu, elev al liceului de muzică „Tudor Jarda”, laureat al mai multor concursuri în țară și în străinătate. Vă așteptăm cu drag în galeria noastră din Bistrița, strada Cerbului nr. 14.”, au anunțat organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...