11.1 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

Bacalaureat 2019: Prima probă, primele tentative de fraudă…!

În această dimineaţă s-a desfăşurat prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2019, la Limba și literatura română. Din păcate, doi elevi au încercat să copieze, fiind eliminaţi. Cât de aspru au fost pedepsiţi:

La prima proba scrisă a examenului de Bacalaureat 2019, Ea) Limba și literatura română, au fost înscriși 1962 candidați, din care s-au prezentat 1887. Aceasta reprezintă un procent de 96,17% – a transmis Inspectoratul Şcolar Bistriţa-Năsăud.

Doi candidați de la centrele de examen organizate în Colegiul Național George Coșbuc Năsăud și Liceul Tehnologic Grigore Moisil din Bistriţa au fost eliminați pentru tentativă de fraudă.

„Conform Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de Bacalaureat, aceștia nu vor putea să participe la următoarele probe și vor fi lipsiți de posibilitatea de recunoaștere a probelor promovate anterior”, au mai transmis cei de la ISJ.

De asemenea, liceenii care au încercat să copieze nu vor avea dreptul de a participa nici la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Foto – Arhivă

Bacalaureat 2019: Elevii din Sîngeorz şi Maieru susţin examenul de Bacalaureat în Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...