6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Bacalaureat 2019: Prima probă, primele tentative de fraudă…!

În această dimineaţă s-a desfăşurat prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2019, la Limba și literatura română. Din păcate, doi elevi au încercat să copieze, fiind eliminaţi. Cât de aspru au fost pedepsiţi:

La prima proba scrisă a examenului de Bacalaureat 2019, Ea) Limba și literatura română, au fost înscriși 1962 candidați, din care s-au prezentat 1887. Aceasta reprezintă un procent de 96,17% – a transmis Inspectoratul Şcolar Bistriţa-Năsăud.

Doi candidați de la centrele de examen organizate în Colegiul Național George Coșbuc Năsăud și Liceul Tehnologic Grigore Moisil din Bistriţa au fost eliminați pentru tentativă de fraudă.

„Conform Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de Bacalaureat, aceștia nu vor putea să participe la următoarele probe și vor fi lipsiți de posibilitatea de recunoaștere a probelor promovate anterior”, au mai transmis cei de la ISJ.

De asemenea, liceenii care au încercat să copieze nu vor avea dreptul de a participa nici la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Foto – Arhivă

Bacalaureat 2019: Elevii din Sîngeorz şi Maieru susţin examenul de Bacalaureat în Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: